Tilbud p isolering: 24 45 25 66

THERMOGRAFI - NYHED - Find kuldebroer!

I forbindelse med isoleringsopgaver, kan vi nu også gratis gennemgå deres bolig med thermografi.

FAKTA

Thermografering er berøringsfri måling af temperaturer/temperaturdifferencer på overflader, f.eks. hulmur. De målte temperaturer omdannes til et digitalt billede, der indeholder alle informationer om temperaturen for hvert enkelt pixel også kaldet thermogram. Thermografering synliggør eventuelle mangler, utætheder og kuldebroer i isoleringen.

Generelt om thermografi

Fordelen ved thermografi er, at det er hurtigt og nemt at undersøge store områder for utætheder og kuldebroer på forholdsvis kort tid.
Et dårligt isoleret hus kan på mange måder være et dyrt bekendtskab. Det er dyrt at varme op og oftest er indeklimaet med f.eks. fodkulde og trækproblemer et velkendt problem.
Derudover er et dårligt isoleret hus oftest god grobund for fugtproblemer og dermed skimmelsvamp.

Står man over for at skulle renovere et ældre hus eller ejendom, kan det være en god forretning at få huset thermograferet inden man går i gang med opgaven. En undersøgelse af isoleringstilstanden i huset givet et tydeligt overblik over, hvor det bedst kan betale sig at få efterisoleret.

Thermografi af huse og ejendomme kræver, at der er en vis temperaturforskel på ude- og indetemperaturen. Det betyder at thermograferingen typisk foretages fra oktober til april.

Et par eksempler på, hvad der kan undersøges for:
Kuldebroer
Hulmur
Trækproblemer
Fugtproblemer
Utætte tage
Egenkontrol ved nybyggeri og billeddokumentation overfor bygherre

Varmeregningen er oftest en af de højeste poster i budgettet
og man kan derfor stille sig selv følgende spørgsmål:

*Har jeg tilstrækkelig isolering på loftet?
*Har jeg hulmursisoleret?
*Er aftrækskanalerne på loftet ordentligt isoleret?