Tilbud p isolering: 24 45 25 66

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring af det isoleringsmateriale vi anvender:

Thermofloc borfri papirisolering fremstilles af rent sorteret avispapir med tilsatte miljøvenlige mineralstoffer til konservering og brandbeskyttelse. Papiret rives i grove stykker og forarbejdes derefter til fine, elastiske cellulosefibre i en fiberkværn. Derefter pakkes det færdige produkt i sække, der stables på paller. Denne særlige patenterede fremstillingsproces sikres ensartede fibre, der muliggør at vi kan indblæse papirisoleringen med den rette densitet (uden sætninger), og ikke mindst med den ærekærhed, som vi gennem årene er kendt for.


En certificeret intern og ekstern kvalitetsovervågning garanterer, at produktet lever op til de højeste europæiske kvalitetskrav. Dette dokumenteres også med en Europæisk Teknisk Vurdering, kaldet ETA (European Technical Assessement). 

Se mere på www.papirisolering.dk

Alle Papirisolering Danmarks aut. Thermofloc isolatører udfærdiger Isoleringsattester på alle isoleringsopgaver. En attest, der ikke blot er et stykke papir, men der medgives også kopi af forsikringspolice, lavet i samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab, der dækker optil 20 mill. årlig. Dermed viser vores leverandør, Papirisolering Danmark, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten af isoleringsproduktet! 

Garanteret tryghed i dit valg af håndværker - vælg en AUTORISERET THERMOFLOC ISOLATØR! Vælg Holm Isolering!


Kvalitetsarbejde... naturligvis!
Det er jo absolut ikke dette resultat man vil ende med!

Fugefarven bestemmes ud fra en bred scala

Der er et bredt udvalg af fugefarver, så vi kan være sikre på at ramme lige netop din farve!

Efter endt isolering af hulmur, udfører vi naturligvis ilægning af fugen igen ved hjælp af Arcus Simplex mørtelfarver.
Ved hjælp af denne farveskala af mørtelfarver rammer vi ALTID den eksisterende fuge, så du efterfølgende slet ikke kan se vi har været forbi og hulmursisolere din bolig.
 
Det kalder vi kvalitetsarbejde fra start til slut.